Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘L’ofici de ser pare’ contra el 'bulling' al Vendrell

La pròxima xerrada tindrà lloc, el dimarts 12 de desembre, a l’escola Àngels Garriga

La primera xerrada es farà aquest dimarts a l'escola Àngels Garriga del Vendrell La primera xerrada es farà aquest dimarts a l'escola Àngels Garriga del Vendrell CEIP ÀNGELS GARRIGA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Desembre 2017 16:51

El programa ‘L’ofici de ser pares’ que ofereix l’Escola de Mares i Pares del Vendrell es forma de diverses xerrades amb l’objectiu de donar eines i suport a les famílies a l’hora d’educar els fills i filles treballant amb les emocions, l’autoestima i la comunicació entre pares i fills.

La primera xerrada d’aquest mes de desembre anomenada ‘Assetjament als centres escolars, bulling’ serà, el dimarts 12 de desembre, de les 15:15h a les 16:15h, a l’escola Àngels Garriga i anirà a càrrec de Carmen Reyes (psicòloga i psicoterapeuta). El taller té l’objectiu d’entendre el fenomen i proporcionar eines de prevenció i intervenció que puguin aplicar les famílies, els companys i els centres educatius.

Aquest programa de xerrades s’ha aconseguit gràcies a la participació voluntària de les empreses, persones i organismes que col·laboren desinteressadament i també gràcies a l’organització de la comissió de famílies del Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament del Vendrell, les escoles i instituts del municipi i els AMPES dels centres educatius. El curs està obert a totes les famílies i educadors de la comarca i no és necessària inscripció prèvia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: