Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Premi al Vendrell per reduir l’absentisme a les aules

El premi estatal reconeix la feina realitzada al municipi per reduir l’absentisme i l’assetjament escolar

Rosario Teuler, tècnica d’Educació responsable de la prevenció de l’absentisme escolar, va recollir el premi Rosario Teuler, tècnica d’Educació responsable de la prevenció de l’absentisme escolar, va recollir el premi CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 04 Desembre 2017 10:00

Les diferents mesures dutes per l’Ajuntament del Vendrell i les seves escoles a partir de l’any 2014 per reduir l’absentisme escolar i l’assetjament escolar han tingut els seus fruits amb l’entrega d’un premi per bones practiques en el marc dels 'III Premios de Buenas Prácticas Municipales en la Prevención y Atención del Acoso Escolar y en la Prevención del Absentismo Escolar', convocades a nivell estatal.

El curs 2014-2015 es va posar en marxa un projecte contra l’absentisme escolar redactant un protocol amb l’objectiu de garantir el compliment de l’escolaritat obligatòria al municipi. Tots els organismes implicats en el projecte, com són l’Ajuntament i la regidoria d’educació, els Serveis Socials Bàsics, els Equips d’atenció Psicopedagògica, la Policia Municipal, els Mossos d’Esquadra, la Inspecció Educativa i les famílies implicades, treballen de manera conjunta i coordinada per buscar estratègies per prevenir i disminuir l’absentisme escolar a secundària.

Fins al moment els resultats han estat positius, però fa falta més conscienciació per part de les famílies i noves estratègies, per això durant el curs 2017-2018 s’ha previst continuar amb aquesta campanya de sensibilització entregant tríptics informatius a familiars i alumnes sobre les conseqüències de les faltes d’assistència i de com actua l’Administració en aquests casos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: