Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dow Tarragona lliura els Sustainability & Solutionism Awards

Els alumnes de l'ETSEQ Andrea de las Heras, Pol Aragones, Rodrigo Guirao i Daniel Lieknins van ser els premiats

Alumnes guanyadors dels premis Sustainability & Solutionism Awards de Dow Tarragona Alumnes guanyadors dels premis Sustainability & Solutionism Awards de Dow Tarragona DOW TARRAGONA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 30 Novembre 2017 08:30

Un any més Dow Tarragona celebra els Solutionism Award 2017 i els Sustainability Awards 2016 en les seves instal·lacions. Aquests premis s'emmarquen en un programa de col·laboració creat l'any 2014, entre l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química (ETSEQ) de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i Dow, el seu objectiu és desenvolupar professionals més complets i afavorir així la inserció laboral dels titulats. Es dirigeix als alumnes de l'últim curs de grau i els projectes presentats han d'estar enfocats en abordar un problema real o una millora necessària existent, per la qual s'ha de buscar una millora innovadora, creativa i viable.

La guanyadora del Solutionism Award 2017, Andrea de las Heras amb el seu projecte -Desenvolupament d’un procés de nanofiltració d’alta capacitat.-. Per altra banda, Pol Aragonès i Rodrigo Guirao, guanyadors del Sustainability Award 2016 amb el seu projecte -Planta de Tractament d’Aigua a la Rambla del Albujón (Mar Menor – Múrcia)-; junt amb Daniels Lieknins Accesit, i el seu projecte -Estudi de viabilitat per la instal·lació d’un mur verd en una planta petroquímica.-

Una vegada finalitzada l'exposició dels guanyadors, el director del Complex Industrial de Tarragona i Director d'Operacions de Dow Chemical Ibérica, Jaume Sariol, va dedicar unes paraules als participants: "Us vull felicitar perquè heu investigat quelcom que no només servirà pel progrés energètic i per la sostenibilitat, sinó que també servirà pel progrés de la humanitat".

En l’acte també presents Josep Bonet, Director de l’ETSEQ; Sandra Contreras, Coordinadora del MEAPS. I per part de Dow, Alfred Arias, Innovation Support & Learning Leader; Raoul Milesi Responsible Care Director; Gustavo Martínez de la Hidalga, Director de Recursos Humans; Elizabet Montoro, Recursos Humans; José Manuel Muro, relacions amb la Universidad, sinergias & DOES Leader i José Luis Cullía, EH&S Delivery Leader.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: