Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vimbodí i Poblet comparteix amb professionals de museus l’experiència dels seus escolars en l’Any Potau-Campdesuñer

Les docents Montse Batiste i Àngels Planes ho exposen en el marc de la 3a Jornada Patrimoni i Escola, impulsada per la Generalitat

La 3a Jornada Patrimoni i Escola s’ha celebrat al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, a Terrassa La 3a Jornada Patrimoni i Escola s’ha celebrat al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, a Terrassa CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 12 Octubre 2017 00:28

La participació dels escolars vimbodinencs en l’Any Potau-Campdesuñer ha centrat la ponència de dues professionals de l’ensenyament vimbodinenques en el marc de la 3a Jornada Patrimoni i Escola, organitzada per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural i que s’ha celebrat al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, a Terrassa.

Montse Batiste, mestra i responsable del Centre de Recursos Pedagògics de la Conca de Barberà, i Àngels Planes, també docent i regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet, han parlat sobre l’experiència ‘Apadrinem l’Any-Potau Campdesuñer’, una iniciativa que l’alumnat de l’Escola Pública Mare de Déu dels Torrents del municipi va dur a terme durant l’any commemoratiu impulsat per l’Ajuntament a l’entorn d’aquests dos pintors de la vila. Aquest projecte escolar va obtenir, d’altra banda, el segon premi del certamen Mobile History Map de Catalunya l’any 2016.

La jornada és un fòrum on compartir inquietuds i necessitats i promoure la feina cooperativa entre docents atrets pels recursos pedagògics del patrimoni cultural i els professionals educatius de museus i institucions culturals. La 3a Jornada Patrimoni i Escola és fruit del desplegament de l’Acord Marc entre el Departament de Cultura i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, i té com a principal objectiu millorar la utilització pedagògica del patrimoni, així com l’accés i l’ús per part de la comunitat educativa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: