Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal del Penedès tindrà Escola d’Idiomes a partir d’aquest curs

Les classes començaran el proper 6 de novembre al centre antic de l’Escola Ull de Vent

Reunió informativa a l’Auditori Salbà del CMC en què s’ha presentat el projecte a la població Reunió informativa a l’Auditori Salbà del CMC en què s’ha presentat el projecte a la població CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 12 Octubre 2017 00:05

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha aprovat un conveni de col·laboració amb Language Consultant SL per a la implantació de l’Escola d’Idiomes, un acord que consisteix en la cessió d’un espai, per part de l’Ajuntament, per a la col·laboració en la promoció, organització, foment i suport de l’aprenentatge d’idiomes. L’empresa Language Consultants, S.L. té previst implantar l’Escola d’Idiomes partint de l’ensenyament dels idiomes anglès, francès i alemany, podent-se ampliar l’oferta a altres idiomes si la demanda ho requereix.

Així, l’Ajuntament col·labora amb l’empresa fomentant i donant suport a l’aprenentatge d’idiomes perquè els vilatans puguin gaudir-ne a un preu reduït de 28€ mensuals. Les classes començaran el 6 de novembre i aquest dimarts 10 d’octubre s’ha fet una reunió informativa a l’Auditori Salbà del CMC en què s’ha presentat el projecte a la població i s’ha demanat als interessats que facin propostes sobre les seves preferències horàries per rebre les classes. També s’ha explicat que cada grup podrà tenir un màxim de 15 alumnes i farà dues classes setmanals, de 55 minuts cadascuna. Els alumnes poden ser nens a partir de 6 anys o adults i, a l’inici del curs, es realitzarà una prova de nivell a tots els alumnes amb la finalitat de formar els grups.

A més, els alumnes que així ho desitgin, prèvia comunicació al servei docent, podran optar als exàmens oficials per obtenir els certificats reconeguts pel Ministeri d’Educació (A1, A2, B1, B2 i C1). Aquests alumnes hauran d’abonar la quantitat econòmica establerta pels drets d’examen. Cal dir que l’empresa serà l’encarregada de contractar el professorat necessari per donar el servei pels diferents grups.

Paral·lelament, l’Ajuntament ha aprovat un conveni de col·laboració amb l’Escola Ull de Vent per l’ús social de les seves instal·lacions perquè les classes es puguin fer en una aula de l’escola antiga. L’edifici és del Departament d’Ensenyament de la Generalitat i és per això que s’ha signat un conveni amb l’escola per poder utilitzar l’entrada, els lavabos i una aula per fer les classes.

Les inscripcions ja s’han obert i per fer-les cal adreçar-se a Punt de Partida, al telèfon 877 01 39 35 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Publicitat