Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc aprova el conveni amb el Consell Comarcal de la Conca per a l'Escola Municipal de Música

L’Ajuntament montblanquí rebrà un import de 2.434 euros com a subvenció per al curs 2017-2018 per garantir la viabilitat del centre

Imatge d'arxiu d'alumnes de l'Escola Municipal de Música de Montblanc Imatge d'arxiu d'alumnes de l'Escola Municipal de Música de Montblanc CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 23 Agost 2017 10:00

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Montblanc ha aprovat el conveni amb el Consell Comarcal de la Conca de Barberà per a garantir la viabilitat de l'Escola Municipal de Música per a l'any 2017. La finalitat d’aquest conveni és oferir al consistori montblanquí una subvenció per al finançament econòmic i així garantir la viabilitat de l'Escola Municipal de Música. L'import que rebrà l'Ajuntament de Montblanc com a subvenció per al centre per al curs 2017-2018 és de 2.434 euros.

A més, el consistori, per la seva part, declara que no és deutor amb el Consell Comarcal de la Conca de Barberà i que està al corrent del compliment de les obligacions tributàries i, per tant, compleix amb els requisits generals que estableix la Llei general de subvencions i les Bases generals de subvencions de la Diputació de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: