Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cent joves es formen a Salou per salvar vides

Els alumnes dels set centres catalans han demostrat els seus coneixements teòrics i pràctics en les proves de socorrisme

Diversos alumnes en una de les proves del primer Campionat d'Intersalvament a Platges que ha tingut lloc a Salou Diversos alumnes en una de les proves del primer Campionat d'Intersalvament a Platges que ha tingut lloc a Salou MARINA MARTÍNEZ.
Ensenyament Marina Martínez
Divendres, 19 Mai 2017 17:39


Salvar vides és tot un repte. Així s’han conscienciat els cent alumnes dels set centres educatius públics de Catalunya que han cursat el Cicle Mitjà de Salvament i Socorrisme -25 provinents de l’IES Jaume I de Salou-. Els joves han tingut l’ oportunitat de participar en el I Campionat d’Intersalvament a Platges de Salou on han demostrat els coneixements tècnics i pràctics i, alhora, han treballat de manera conjunta. Aquest esdeveniment, organitzat pels estudiants del cicle superior de l’IES Jaume I, ha comptat amb diferents proves físiques. La directora del centre, Montse Vallés, ha destacat la importància de la interrelació entre els alumnes i els lligams d’amistat que es poden crear. D’altra banda, Vallés, ha explicat que els estudiants també estan col·laborant amb els refugiats de Grècia: “Sota el paraigües de la Jove Cambra de Reus, alguns han anat a Lesbos per ajudar a nens dels camps a nedar i en situacions d’intendència ja que la primera línia és molt dramàtica i possiblement no estiguin preparats”.

Aquest campionat, pioner a Catalunya, també posa en valor una formació i una professió que salva vides però, alhora, està vinculat amb el turisme esportiu de Salou. En aquest sentit, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha recordat l’aposta important que el municipi està fent amb aquest tipus de turisme i ha motivat als alumnes a continuar treballant perquè “el repte és crear més oportunitats de nous estudis i llocs de treball en el món de l’esport”.

De moment, aquests són els primers cent alumnes a Catalunya que realitzen un campionat d’aquesta categoria

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: