Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Centcelles acull una exposició reflexionant sobre el valor de la història

El projecte ‘Centcelles, el nostre objectiu’ és de caire educatiu i compta amb la participació ciutadana envers el patrimoni

Alguns dels alumnes que van participar en altres edicions Alguns dels alumnes que van participar en altres edicions CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimarts, 25 abril 2017 17:56

El projecte ‘Centcelles, el nostre objectiu’ arriba a la cinquena edició amb un nou repte: fer una exposició entre tots els participants que reflexioni sobre el valor de la història. Aquesta iniciativa, que va començar durant el curs 2012-2013, té com a objectius introduir noves formes d’accés al coneixement de l’època romana -a partir d’un monument clau com Centcelles-; plantejar una experiència de participació ciutadana envers el patrimoni històric i cultural més proper; fomentar entre els participants el treball cooperatiu que faciliti el desenvolupament d’actituds de respecte, valoració i defensa del patrimoni; incentivar propostes per al coneixement de Centcelles i treballar a partir de les noves tecnologies.

Enguany s’ha treballat, entre altres punts, per fer una aproximació al procés de construcció del pensament històric, constituir els alumnes en protagonistes d’aquest aprenentatge, col·laborar en el desenvolupament del pensament crític, sensibilitzar sobre l’herència comú i plantejar la resolució de qüestions concretes.

Els centres educatius de Constantí que han participat són l’Escola Centcelles, l’Escola Mossèn Ramon Bergadà, el Col·legi Turó i l’Institut Constantí. Es tracta d’un projecte educatiu i de participació ciutadana envers el patrimoni on la presentació dels treballs tindrà lloc aquest dimecres, 26 d’abril, a les 10h, a la Vil·la romana de Centcelles.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: