Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’exèrcit arriba "desarmat" a l’Espai de l’Estudiant de Valls

En aquesta 17a edició s’espera superar els 5.500 visitants de l’any anterior

Estànd de l'exèrcit a l'Espai de l'Estudiant de Valls. Estànd de l'exèrcit a l'Espai de l'Estudiant de Valls. MARINA MARTÍNEZ
Ensenyament Marina Martínez
Dijous, 09 Març 2017 12:51

L’exèrcit, després de l’aprovació del codi ètic per part de l’Ajuntament de Valls, es mostra desarmat a l’Espai de l’Estudiant de Valls però continua promocionant les seves ofertes d’estudi. Des de l’estànd, el tinent Querol, explica que ells es mantenen al marge de la polèmica i que “estem aquí per informar”. Actualment és una de les opcions on la demanda ha anat augmentant amb els anys i, tal i com mostren les dades, per les 1.500 places que s’ofereixen, es presenten aproximadament 20.000 persones; de fet, ha estat un dels estands de la jornada on més estudiants s’han apropat. Recordem que tot i les controvèrsies dels últims dies amb la presència de l’exèrcit a l’Espai de l’Estudiant, aquesta mesura no es pot realitzar sense que s’aprovi des de la Generalitat de Catalunya.

Objectiu: superar 5.500 visitants

L’Espai de l’Estudiant de Valls, que se celebra avui i demà, espera superar les 5.500 xifres de l’edició anterior i compta amb 48 estands. En la jornada d’avui, l’alcalde del municipi, Albert Batet, ja l’ha qualificat de “molt exitosa”.

En relació a novetats, de moment no s’han concretat tot i que la Universitat Rovira i Virgili (URV) del Camp de Tarragona ja ha presentat dos graus nous –Enginyeria Biomèdica i Enginyeria de Processos d’aliments- i volen continuar ampliant l’oferta tant de graus com de màsters.

L’Espai s’adreça principalment a estudiants d’Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat i Cicles Formatius, encara que està obert al públic en general.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: