Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’estudiant Marina Zafrilla guanya la fase local de l’Olimpíada de Biologia de Catalunya

Aquesta prova té per objectiu estimular i implicar els estudiants de segon curs de batxillerat en la biologia

Els tres premiats de la comarca de Tarragona en la fase local de l'Olimpíada de Biologia de Catalunya. Els tres premiats de la comarca de Tarragona en la fase local de l'Olimpíada de Biologia de Catalunya. CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Febrer 2017 12:25

L’estudiant Marina Zafrilla, de l’Institut de l’Arboç, ha guanyat la fase local de l’Olimpíada de Biologia de Catalunya on han participat 68 alumnes de segon curs de Batxillerat de 21 centres de secundària de la demarcació. A la final competirà entre els 20 millors classificats de tot Catalunya realitzant una prova pràctica que tindrà lloc el dimecres, 8 de febrer, a la Facultat de Biociències de la Universitat Autònoma de Barcelona, UAB. Els resultats dels guanyadors i finalistes es donaran a conèixer el 19 de febrer, en què se celebrarà l’acte de lliurament dels premis corresponents a aquesta edició a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans.

En la fase local, el segon lloc ha estat per en Jaume Boada, de l’Institut Jaume Huguet de Valls i el tercer classificat ha estat Arnau Dols, de l’Institut Antoni de Martí i Franquès, de Tarragona. Es van realitzar el passat 4 de febrer a les facultats de Química i Enologia de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona.

L’Olimpíada de Biologia de Catalunya té per objectiu estimular i implicar els estudiants de segon curs de batxillerat en la biologia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: