Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus ja compta amb una agència DKV Assegurances

S’inaugura al carrer Antoni Gaudí l’agència DKV Sílvia Ruano

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, adreça unes paraules durant l'acte d'inauguració de DKV Sílvia Ruano. L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, adreça unes paraules durant l'acte d'inauguració de DKV Sílvia Ruano. CEDIDA.
Empreses Redacció Infocamp
Dimecres, 16 Novembre 2016 12:55

Ahir dimarts 15 de novembre, Reus va inaugurar la nova agència exclusiva DKV Assegurances situada al carrer Gaudí número 12. DKV, fins ara, només amb oficina a Tarragona, proporcionarà una major cura de la salut dels seus clients ja que exercirà la seva activitat més a prop d’ells. En aquesta nova agència, es podrà seguir gaudint del tracte personalitzat que ofereix l’equip de l’agent exclusiva Sílvia Ruano, així com dels avantatges d’una gran companyia.

A la inauguració hi van assistir l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, el director general Comercial de DKV, Pedro Orbe, i el conseller delegat de DKV Assegurances, Josep Santacreu qui va declarar que “a DKV assegurances volem contribuir a la millora de la salut i al benestar de les persones, a través d'assegurances i solucions excel·lents, de manera responsable. Aquesta agència exclusiva permetrà oferir els nostres serveis des de la proximitat.” A més d’aquestes personalitats, Sílvia Ruano va gaudir de la companyia de familiars, amics i clients.

Amb una experiència de 17 anys donant servei personalitzat als assegurats de DKV, Sílvia Ruano oferirà consell professional, des d’aquest nou espai, amb un tracte amable i proper, tal com ha declarat en la inauguració: “Donar un millor servei i disposar d'un espai adequat i professional per atendre als meus clients ha estat el motor que m’ha impulsat en aquest il•lusionat projecte. D’altra banda cada cop era més evident la necessitat de disposar d’una agència DKV a la meva ciutat”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: