Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les cambres de Reus, Tarragona i Valls convoquen el 'Premi PIME de l'Any'

L'objectiu d'aquest certamen és reconèixer la labor de les petites i mitjanes empreses com a generadores de riquesa i creadores d'ocupació

Imatge d'arxiu de les empreses guardonades i amb accèssit del Premi PIME de l'Any 2022, amb els representants de les cambres Imatge d'arxiu de les empreses guardonades i amb accèssit del Premi PIME de l'Any 2022, amb els representants de les cambres ARXIU / INFOCAMP
Empreses Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Febrer 2023 12:04

Banco Santander i les cambres de comerç de Reus, Tarragona i Valls convoquen, en col·laboració amb la Cámara de España i el diari La Vanguardia, la setena edició del 'Premi Pime de l'Any de Tarragona'. L'objectiu d'aquest certamen és reconèixer la labor de les petites i mitjanes empreses com a generadores de riquesa i creadores d'ocupació en l'acompliment de la seva labor quotidiana. El termini de presentació de candidatures per al premi Pime de l'Any 2023 comença l'1 de març i es tancarà. a les 20.00 hores. del pròxim 14 d'abril.

A aquesta nova convocatòria poden concórrer totes les petites i mitjanes empreses de la demarcació amb menys de 250 empleats i amb una facturació inferior als 50 milions d'euros al tancament de l'exercici 2022 que tinguin la seu social a la demarcació de Tarragona.

A més de l'elecció de la Pime de l'Any, el jurat podrà concedir quatre accèssits en les categories d'Internacionalització, Innovació i Digitalització, Formació i Ocupació, i Pime Sostenible.

L'empresa guanyadora concorrerà al Premi Nacional Pime de l'Any 2023, que es concedirà durant el primer trimestre de 2024. Igualment, les empreses guanyadores dels diferents accèssits concorreran al Premi Nacional en les seves respectives categories.

Com participar

Les empreses interessades hauran d'emplenar el formulari d'inscripció que trobaran en les pàgines web de la Cambra de Reus, de la Cambra de Tarragona i de la Cambra de Valls, on també poden consultar les bases del concurs.

El jurat valorarà en les seves deliberacions mèrits com la creació d'ocupació, amb especial atenció a l'ocupació indefinida; les accions de formació per als empleats; la internacionalització de l'empresa; les iniciatives de digitalització i innovació, així com els projectes sostenibles en els quals han participat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: