Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les empreses exportadores del Camp de Tarragona creixen un 13% des del 2019

Més de 1.600 companyies tarragonines venen a l’estranger, principalment a França, Alemanya, els Estats Units i Bèlgica

El gruix de la facturació internacional de les companyies tarragonines se centra en la química i l’automobilisme El gruix de la facturació internacional de les companyies tarragonines se centra en la química i l’automobilisme ARXIU / INFOCAMP
Empreses ACN
Divendres, 21 Octubre 2022 07:59

El nombre d’empreses exportadores de la vegueria del Camp de Tarragona s’ha incrementat un 13% respecte l’any 2019, previ a l’esclat de la pandèmia. A les cinc comarques tarragonines de la vegueria, hi ha 1.604 empreses que venen els seus productes i serveis a l’estranger. Les dades les ha donades a conèixer Acció, l’agència per la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball, en el marc de la Setmana de la Internacionalització.

El gruix de la facturació internacional de les companyies tarragonines se centra en la química i l’automobilisme, mentre que l’agroalimentació concentra més nombre d’empreses.

Pel que fa als mercats, els principals països d’exportació són França, Alemanya, els Estats Units, Bèlgica i Itàlia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: