Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Affinity obrirà un centre logístic a la Bisbal del Penedès

La firma de menjar per a animals inverteix en una nau de 36.000 m2 que estarà operativa l'estiu vinent

Imatge d'arxiu d'una visita d'obres, el juliol passat, a càrrec de l'alcaldessa Agnès Ferré i de promotors i constructors Imatge d'arxiu d'una visita d'obres, el juliol passat, a càrrec de l'alcaldessa Agnès Ferré i de promotors i constructors AJUNTAMENT DE LA BISBAL DEL PENEDÈS
Empreses ACN
Dilluns, 20 Setembre 2021 14:36

Affinity preveu obrir un nou centre logístic a la Bisbal del Penedès, segons ha anunciat aquest dilluns l'Ajuntament del municipi. Es tracta d'una nau de 36.000 metres quadrats des d'on la firma es centralitzarà la distribució de la fàbrica que la firma té a Santa Margarida i els Monjos (Alt Penedès). El fabricant d'alimentació per a gossos i gats preveu que les instal·lacions de la Bisbal estiguin en marxa el juliol del 2022.

Mentrestant, l'Ajuntament ha ofert el servei d'ocupació municipal SOM Bisbal per gestionar la selecció de treballadors, alhora que també ha proposat a la companyia possibles col·laboracions vehiculades a través de la Regidoria de Benestar Animal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: