Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Logicor aixecarà un centre logístic de 27.600 m2 al polígon de Bràfim-Alió

L'immoble comptarà amb els darrers avenços d’ús logístic, un espai destinat a oficines de 1.475 m2 i 27 molls de càrrega

Esquema virtual del projecte de centre logístic de Logicor Esquema virtual del projecte de centre logístic de Logicor SAVILLS AGUIRRE NEWMAN
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 17 Novembre 2020 19:20

El promotor d’instal·lacions logístiques Logicor ha encarregat a la consultora immobiliària Savills Aguirre Newman la comercialització d’una nau de 27.600 m2 a l'Alt Camp, segons avança "El Mercantil". L’immoble es troba ubicat al polígon industrial Bràfim-Alió, a l’àrea logística de la comarca, i està dissenyat per acollir a un o dos usuaris sobre una parcel·la de 44.400 m2. Segons la consultora, la nau comptarà amb “els darrers avenços per a immobles d’ús logístic, un espai destinat a oficines de 1.475 metres quadrats i 27 molls de càrrega.

Des de Savills Aguirre Newman també destaquen que la ubicació disposa "d’excel·lents comunicacions amb els principals centres de distribució nacional de mercaderies dels ports de Barcelona, Tarragona, Castelló i València”. Alhora, l'immoble també es troba a menys d’un kilòmetre de la sortida a l’autopista AP-2 i se situa juntament a la carretera C-51, fet que permet la interconnexió de Valls i la Bisbal del Penedès. També posa en valor que l’entorn més proper de la nau concentra un bon nombre d’instal·lacions logístiques vinculades a l’e-commerce, amb presència d’empreses com Nintendo, Ceva, Westwing, Kiabi o Vente Privee.

Cal recordar que Logicor també va comercialitzar a través de la consultora CBRE els seus parcs logístics a Vila-Rodona i el Pla de Santa Maria, també a l'Alt Camp. 

L'anunci ha estat ben rebut per part de la Cambra de Comerç de Valls, que ha destacat a través d'una piulada al seu compte de Twitter, la importància d'aquesta inversió logística a la comarca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: