Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El centre empresarial del Port de Segur descomptarà el 50% el lloguer del primer any als emprenedors que s'hi instal·lin

I en farà d’un 30%, el segon any, i del 15%, el tercer any

Imatge d'arxiu del Port de Segur de Calafell Imatge d'arxiu del Port de Segur de Calafell AJUNTAMENT DE CALAFELL
Empreses Redacció Infocamp
Diumenge, 20 Setembre 2020 00:37

El nou centre empresarial Port Zenit de Calafell oferirà el 50% de descompte en el lloguer als emprenedors que s’hi vulguin instal·lar. Aquests descomptes continuaran el segon i tercer any, amb una rebaixa del 30% i el 15%, respectivament. La mesura és un al·licient més per facilitar l’arrancada de nous projectes empresarials al municipi, sobretot en moments de dificultat econòmica com els presents, i continuar dinamitzant, a la vegada, tota la zona del Port de Segur.

A més, l’Ajuntament de Calafell ofereix la possibilitat que dos projectes comparteixin el mateix espai i, per tant, el lloguer. És una opció molt atractiva, ja que redueix el cost a la meitat. No es descarta la possibilitat d’oferir, en un futur, l’ús dels espais per determinades franges horàries: ara, el lloguer és per les 24 hores del dia.

El centre empresarial del Port ocupa prop de 300 m2 i compta amb vuit despatxos i una zona comú. Les obres d’adequació dels locals han estat assumides per l’empresa Port Segur-Calafell SA, amb un cost de 134.000 euros. Segons el conveni signat amb la concessionària del Port l’octubre passat, l’Ajuntament pagarà un lloguer de 3.442,64 euros mensuals (més IVA).

El ple municipal d’aquest 17 de setembre ha aprovat el reglament de funcionament dels centres empresarials municipals: el ja existent a la Masia del Vilarenc i el que s’obrirà properament al Port de Segur. Les tarifes van ser dies enrere per la Junta de Govern Local.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: