Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Convoquen la 2a edició del premi BASF a la millor pràctica d'Economia Circular a Espanya

El termini de recepció de candidatures està obert fins al 15 de juliol 2020

Imatge d'arxiu de les instal·lacions de BASF a la Canonja, al polígon petroquímic de Tarragona Imatge d'arxiu de les instal·lacions de BASF a la Canonja, al polígon petroquímic de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Empreses Redacció Infocamp
Divendres, 05 Juny 2020 13:13

El Grup BASF i el Club d'Excel·lència en Sostenibilitat han obert la convocatòria per a la segona edició dels premis a la millor pràctica d'Economia Circular a Espanya, uns guardons amb l'objectiu de reconèixer aquells projectes i iniciatives que contribueixin a circularitzar l'economia.

L'economia circular és un dels grans reptes per BASF, que situa un dels seus focus prioritaris en la innovació per fer front als reptes de l'energia intel·ligent, l'alimentació, la mobilitat i la vida urbana. BASF participa en la iniciativa New Plastics Economy de la Fundació Ellen McArthur, que compta amb la col·laboració d'empreses i professionals de sector químic per repensar i redissenyar el futur de el sector dels plàstics. A més, la companyia treballa amb altres participants per accelerar la transició cap a una economia circular per als plàstics i assegurar els beneficis que pot aportar.

Sobre la consolidació d'aquesta iniciativa, Carles Navarro, director general de BASF Espanyola, ha comentat que "a BASF estem fermament compromesos amb l'economia circular i la sostenibilitat. Encara més en moments extremadament complexos com els que vivim actualment a causa del coronavirus. Tota iniciativa encaminada a fomentar nous models, productes i serveis de negoci circulars que siguin beneficiosos per a la societat i el medi ambient, tindrà en BASF un aliat. Ara més que mai és important crear química per a un futur sostenible ".

Les categories

Els premis compten amb 6 categories que pretenen posar en valor les iniciatives més destacades en Economia Circular que s'estan duent a terme a Espanya: Millor iniciativa pública; millor pràctica circular en grans empreses; millor pràctica circular a PIMES; Millor start-up circular; millor pràctica en el món acadèmic i millor pràctica en divulgació.

La convocatòria està dirigida a projectes i iniciatives que contribueixin a circularitzar l'economia i que facin front a el desafiament dels recursos naturals limitats a través dels diferents models de negoci circulars.

El termini de recepció de candidatures estarà obert fins al proper 15 de juliol 2020. Les bases estan disponibles al web de Club d'Excel·lència en Sostenibilitat www.clubsostenibilidad.org.

El jurat estarà compost per prestigiosos experts a nivell institucional, acadèmic i empresarial en matèria d'innovació empresarial i tecnològica, desenvolupament de programes formatius, i de sostenibilitat, a més, per alts directius de BASF a Espanya i el Club d'Excel·lència en Sostenibilitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: