Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reserva de la Tierra dóna 5.000 viseres protectores a hospitals i centres d'assistència primària

L'empresa vinícola de les Borges del Camp ha lliurat materal de protecció als hospitals Pius de Valls, Sant Joan de Reus, Móra d'Ebre i Dexeus de Barcelona

Reserva de la Tierra ha adquirit 5.000 viseres protectores que ha lliurat a diversos hospitals i centres sanitaris Reserva de la Tierra ha adquirit 5.000 viseres protectores que ha lliurat a diversos hospitals i centres sanitaris CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 21 abril 2020 11:04

Reserva de la Tierra, una de les empreses més importants del sector vinícola a l'Estat espanyol, ha adquirit 5.000 viseres protectores i les ha donat a diversos hospitals i centres d'assistència primària de la demarcació de Tarragona.

Les viseres s'han repartit principalment durant la fase més aguda de la crisi. Alguns dels centres on s'han distribuït són l'Hospital Pius de Valls, Hospital Universitari Sant Joan de Reus i l'Hospital Comarcal de Mora d’Ebre, entre altres.

D'altra banda, Reserva de la Tierra també ha donat 8.000 màscares per a pacients d'oncologia de l'Hospital Universitari Dexeus, de Barcelona.

La direcció de l'empresa explica que amb aquesta acció “volem transmetre el nostre especial reconeixement i gratitud a la comunitat sanitària i als altres col·lectius que estan treballant tan durament aquests dies”, assenyalen. “Amb aquesta donació hem volgut aportar el nostre gra de sorra en aquests moments tan complicats i difícils per a tots. Avui més que mai hem de cuidar-nos entre tots, per a poder reunir-nos com més aviat millor.”

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: