Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una empresa del Baix Camp s'ofereix a fabricar separadors plegables de protecció

Tendals fmp és un fabricant de túnels plegables per a indústries i instal·lacions esportives que ja no tenia aquest producte al seu catàleg

Tendals fmp ha recuperat la fabricació de separadors mòbils i plegables com a element de protecció Tendals fmp ha recuperat la fabricació de separadors mòbils i plegables com a element de protecció CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 14 abril 2020 19:01

Una petita empresa del Baix Camp, Tendals fmp, s'ofereix a empreses i establiments de tot tipus a fabricar separadors mòbils i plegables com a element de protecció. L'empresa, que actualment es dedica a la fabricació de túnels plegables per a indústries i instal·lacions esportives, ja no fabrica aquests separadors però, degut a la situació actual causa per la crisi del Covid-19, han recuperat aquest producte.

Els separadors estan fabricats amb alumini i teixit, amb PVC impermeable que es pot rentar i desinfectar. Un altre avantatge és que els separadors es poden fer a mida de les necessitats de cada empresa. Tot i que no acostuma a tenir un ús domèstic, també se li pot donar altres usos com ara dutxes de desinfecció o de jardí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: