Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

BASF produirà hidrogel per donar-lo als hospitals Joan XXIII de Tarragona i Sant Joan de Reus

L'empresa modifica el seu procés de producció a la Zona Franca per fabricar aquest producte

Imatge d'arxiu de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona Imatge d'arxiu de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Empreses Redacció Infocamp
Dimecres, 01 abril 2020 17:38

L'empresa química BASF ha començat ja la producció de 10 tones d'hidrogel, que seran donades a continuació a diferents hospitals i centres sanitaris de Catalunya. En concret, la companyia posarà a disposició de la sanitat pública vuit tones de producte per a la seva gestió centralitzada i lliurarà altres dos als Hospitals Joan XXIII de Tarragona i Sant Joan de Reus. BASF ha volgut fer aquest enviament directe a dos hospitals de referència a la zona de Tarragona, on està ubicat el seu centre de producció més gran del sud d'Europa.

Per produir aquest hidrogel, BASF ha hagut de modificar el seu procés productiu a la fàbrica de Zona Franca (Barcelona). En aquestes instal·lacions, la companyia compta amb tres plantes de producció que serveixen principalment als mercats de cura personal i de la llar, emprant a 130 persones. Entre els seus productes i aplicacions es poden trobar tensioactius per a aplicacions i solucions de cura personal i de la llar, xampús, tractaments capil·lars, detergents per a rentavaixelles i rentadores, entre d'altres.

Amb aquesta acció, BASF Espanyola segueix els passos de la campanya 'Helping Hands', que va llançar l'empresa matriu a Alemanya fa escassos dies. BASF està produint desinfectant de mans i els està donant als centres sanitaris de la regió metropolitana de Rhein-Neckar, on es troba Ludwigshafen, ciutat en la qual BASF té la seva seu central. Aquest producte, a Espanya, s'ha registrat amb el nom 'BASF Arc de Sant Martí-IPA', en al·lusió a la icona de l'arc de Sant Martí, que acompanya el moviment #TodoIráBien, i que està inundant balcons i xarxes socials arreu del món, en aquesta situació actual de pandèmia global.

Des de BASF asseguren que la seva prioritat és la protecció de les persones, tant dins com fora de l'empresa i per això, “totes les decisions es prenen amb aquesta premissa, per sobre de qualsevol altra”. Des de l'inici de la crisi de l'Covid-19, la companyia ha activat un extens paquet de mesures per frenar la propagació de virus i protegir les persones. Mesures que van des de la implantació del teletreball, la restricció de moviments, l'adaptació dels torns de producció o l'increment de les mesures d'higiene, entre d'altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: