Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cambra de Valls presenta el programa d'ajuts per a les Pimes que incorporin tecnologies

El programa ProACCIÓ 4.0 consisteix en ajuts econòmics per a les Pimes que incorporin tecnologies com la intel·ligència artificial, el big data o la realitat augmentada

La jornada ha comptat amb la participació d’unes 40 empreses de la demarcació La jornada ha comptat amb la participació d’unes 40 empreses de la demarcació CAMBRA DE VALLS
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Febrer 2020 22:18

Aquest dimarts dia 4 de febrer al matí, s’ha presentat, a la Cambra de Comerç de Valls, el programa ProACCIÓ 4.0, que consisteix en diferents ajuts econòmics per a les Pimes que incorporin tecnologies com la intel·ligència artificial, el big data i la realitat augmentada, entre d’altres, a les seves instal·lacions. Es tracta d’un nou servei que busca potenciar la competitivitat i la millora tecnològica de la petita i mitjana empresa.

La presentació ha anat a càrrec del president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep M. Rovira, el representant de PIMEC Tarragona, Jordi Andreu Ribas, el president del Col·legi d’Enginyers Industrials a Tarragona, Fernando Torres, a més d'un representant de CEPTA.

Les ponències han anat a càrrec d'Àurea Rodríguez, directora d’Innovació d’ACCIÓ; Joaquim Poley, gestor de projectes d’Industria 4.0 d’ACCIÓ; Xavier Plantà, director de l’Àrea Tecnologies Industrials d’EURECAT i Mònica Boquera, delegada d’ACCIÓ Tarragona.

La jornada ha comptat amb la participació d’unes 40 empreses de la demarcació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: