Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cambra de Comerç de Reus inaugura la delegació al Priorat

Una tècnica de la Cambra atendrà tots els dimarts a les empreses de la comarca al Consell Comarcal del Priorat

Una tècnica de la Cambra atendrà tots els dimarts a les empreses de la comarca al Consell Comarcal del Priorat Una tècnica de la Cambra atendrà tots els dimarts a les empreses de la comarca al Consell Comarcal del Priorat CAMBRA DE REUS
Empreses Redacció Infocamp
Divendres, 10 Gener 2020 08:38

El president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, i el conseller d’Empresa del Consell Comarcal del Priorat, Lluís del Arca, han inaugurat aquest dijous la nova delegació de l’ens cameral al Priorat. Una iniciativa que concreta una de les principals línies estratègiques de la nova etapa de la Cambra que es va iniciar el maig de 2019: apropar els serveis de la Cambra a les empreses de les cinc comarques que configuren la seva demarcació territorial (Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta).

La delegació del Priorat ha estat la primera en inaugurar-se. En les properes setmanes es posarà en funcionament les de la Conca de Barberà, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, també a les seus dels respectius Consells Comarcals.

Signatura del conveni entre el conseller d'Empresa del Consell Comarcal del Priorat, Lluís del Arca- -a l'esquerra- i el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just: 

Jordi Just conveni Priorat

El president de la Cambra, Jordi Just, ha subratllat que “apropar la Cambra al territori és una de les prioritats que tenim per aquests propers anys i, en aquest sentit, aquestes delegacions són una peça clau, perquè permeten oferir els nostres serveis i mantenir un contacte permanent amb la realitat de les empreses del territori per anar detectant allà on podem ser més útils”.

Per la seva banda, el conseller d’Empresa del Consell Comarcal del Priorat, Lluís del Arca, ha posat en valor que “la presència de la Cambra al Consell Comarcal és un complement perfecte a les nostres polítiques de promoció econòmica i de suport a les empreses”. Per últim, la delegada de la Cambra al Priorat, l’empresària Marta Domènech té clar que “és un avenç molt important, perquè ens permetrà portar a la pràctica la filosofia de proximitat al territori i a les seves empreses que és una de les línies mestres del nou estil que estem implantant a la Cambra”.

Els serveis de la delegació

Aquesta delegació comptarà amb una tècnica de la Cambra que tots els dimarts atendrà a les empreses del Priorat. Els principals serveis que la Cambra de Reus oferirà en aquestes oficines descentralitzades són: Internacionalització, catàleg de programes de formació, impuls a l’FP Dual, tràmits de l'OGE (Oficina de Gestió Empresarial) davant la Generalitat o la CamerFirma, la signatura digital per a persone jurídiques.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: