Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

TEPSA celebra 55 anys

La companyia s'ha convertit en una empresa de referència en l'emmagatzematge de granels líquids a l'Estat espanyol

Imatge d'arxiu de la terminal de TEPSA al Port de Tarragona Imatge d'arxiu de la terminal de TEPSA al Port de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Gener 2020 07:20

Terminals Portuàries S.L. (TEPSA), empresa líder en l'emmagatzematge de granels líquids, productes químics, petrolífers, biocarburants i alimentaris, va celebrar el mes de desembre el seu 55è aniversari i consolida la seva posició de líder en l'emmagatzematge de productes químics, afrontant grans reptes de futur amb la mateixa il·lusió i força que han marcat a l'empresa tots aquests anys.

En aquests 55 anys de trajectòria, TEPSA s'ha consolidat com l'empresa de referència en l'emmagatzematge de productes químics líquids a granel en el mercat espanyol, amb una capacitat actual de més de 900.000 m3. La companyia va iniciar la seva activitat amb una capacitat d'emmagatzematge de 7.200 m3 el 1964, al Port de Barcelona, ​​i actualment disposa de 4 terminals en els ports de Barcelona, ​​Tarragona, Bilbao i València.

Tal com afirma Núria Blasco, directora general de la companyia, "al llarg de 55 anys TEPSA s'ha convertit en una empresa dinàmica i flexible, sempre fidel als seus valors, mantenint els més alts estàndards de seguretat, qualitat, respecte i sostenibilitat de l' medi ambient, oferint als nostres clients les solucions d'emmagatzematge més operatives que s'ajustin a les seves necessitats - flexible tanking-. El factor humà és clau en tota evolució d'una companyia, i TEPSA ha sabut captar els millors professionals i col·laboradors per aconseguir ser una empresa líder ".

El projecte d'expansió de TEPSA Tarragona

Durant aquests 55 anys, la companyia ha realitzat una inversió constant, tant en l'ampliació de les seves instal·lacions. De fet, recentment TEPSA Tarragona ha finalitzat la 1a fase del seu projecte d'expansió, projecte que finalitzarà el 2022 amb una capacitat total d'emmagatzematge de 103.000 M3 com en innovació i tecnologia, automatització de processos de càrrega i nous sistemes de control i seguretat operativa.

Però TEPSA també ha invertit en sostenibilitat, amb projectes orientats a reduir el consum dels recursos naturals i l'adopció de tecnologies netes.

TEPSA va ser l'any 1994 la primera empresa de terminals d'emmagatzematge d'Espanya a obtenir la certificació UNE EN ISO 9002: 1994, renovada l'any 2017 segons la norma UNE EN ISO 9001: 2015.

La companyia ha desenvolupat des de sempre, sota el lema de "Compromís de Progrés", una política basada en una rigorosa anàlisi i una minuciosa planificació de la millora contínua en les àrees de qualitat, seguretat, protecció de la salut i el medi ambient. L'empresa s'aplica diàriament les millors tècniques per aconseguir òptims resultats en aspectes clau com la prevenció de danys a les persones, reducció de el risc d'accidents greus o prevenció de la contaminació.

TEPSA és una companyia independent, participada a el 100% pel grup francès PETROFRANCE, amb terminals en els ports de Barcelona, ​​Bilbao, Tarragona i València.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: