Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Paralitzada l’obertura de l’hotel de luxe del Golf Bonmont i acomiadats 49 treballadors

L'hotel de luxe havia d’obrir a l’abril i després al juny, però no ho farà tot i que estava enllestint les obres

Imatge virtual de The Westin Bonmont Golf & Spa Resort Imatge virtual de The Westin Bonmont Golf & Spa Resort CEDIDA / TARRAGONA 21
Empreses Jaume Garcia / Tarragona21/ GDDCT
Dimecres, 25 Desembre 2019 20:14

El The Westin Bonmont Golf & Spa Resort tanca… abans d’obrir. És a dir, no obrirà portes almenys de moment i amb l’operador que estava previst fer-ho, en haver-se trencat l’acord entre la propietat (la família suïssa Lavanchy) i l’operador ADH Hoteles, segons ha sabut 'Tarragona21'.

L’espai, un hotel de luxe, un cinc estrelles amb totes les comoditats a peu del camp de golf Bonmont de Mont-roig del Camp, havia d’obrir a l’abril i després al juny, però no ho farà tot i que estava enllestint les obres. És el tercer cop que pateix una aturada un projecte que va néixer fa 11 anys i que havia interessat a la firma Sheraton i que ara el conduïa ADH amb la franquícia Westin. ADH exercia de llogater, i a la seva vegada tenia Westin com a franquícia.

Llegiu tota la informació a 'Tarragona21'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: