Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ercros signa un contracte per subministrar formaldehid des de Tortosa entre el 2021 i el 2030

També ha prolongat fins al 2021 un contracte de venda de clor, enviat per canonada des de la fàbrica de Vila-seca

També ha prolongat fins al 2021 un contracte de venda de clor, enviat per canonada des de la fàbrica de Vila-seca També ha prolongat fins al 2021 un contracte de venda de clor, enviat per canonada des de la fàbrica de Vila-seca ARXIU / INFOCAMP
Empreses ACN
Dimecres, 27 Novembre 2019 07:08

Ercros ha anunciat a la Comissió Nacional del Mercats de Valor (CNMV) que ha signat un nou contracte de subministrament de formaldehid amb el seu client principal. Aquest contracte estarà vigent durant el termini 2021-2030 i el producte serà subministrat des de la fàbrica de Tortosa, que ha ampliat recentment la capacitat de les seves instal·lacions.

A més, l'empresa ha prolongat fins a finals del 2021 el contracte de subministrament de clor, que manté amb aquest client, el major consumidor d'aquest producte de la companyia. El clor serà subministrat per canonada des de la fàbrica de Vila-seca, que també ha augmentat la capacitat de la planta d'electròlisi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: