Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

FiraReus acull aquest dijous una jornada sobre les franquícies com a oportunitat de negoci

El president de l'Associació de Franquícies de Catalunya, Xavier Vallhonrat, presentarà l'informe de la Franquícia a Reus

Imatge d'arxiu d'una jornada celebrada a FiraReus Imatge d'arxiu d'una jornada celebrada a FiraReus ARXIU / INFOCAMP
Empreses Redacció Infocamp
Dijous, 10 Octubre 2019 07:45

La regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus ha preparat per aquest dijous 10 d'octubre la jornada 'La franquícia com a oportunitat de negoci' que es durà a terme a FiraReus.

A les 9:30 h es farà la recepció i benvinguda als participants de la jornada, que començarà a les 10:00 amb la inauguració a càrrec del regidor d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament, Carles Prats. Tot seguit es farà la primera ponència 'Bases del Sistema de Franquícia, avantatges i inconvenients', a càrrec de Xavier Vallhonrat, president de l'Associació de Franquícies de Catalunya, que presentarà l'informe de la Franquícia a Reus.

A les 10:40 h diferents marques de franquícia podran presentar-se davant dels assistents durant 10 minuts en el que seran casos pràctics d'èxit de marques franquiciadores. Hi participaran BEEP-Tic Nova, Mail Boxes Etc, Century 21, Elefante Axul Autonet & Oil, María Padilla, Llagurt, The Fresh Poké i CEX.

Amb un coffee break i un networking obert a tots els assistents amb els directius de les marques la jornada arribarà a les 14:00 h.

La inscripció és gratuïta a la web www.firareus.com.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: