Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pilz es suma a l’Associació Empresarial Química de Tarragona com a nou Business Partner

Pilz és una companyia internacional líder en components, sistemes i serveis orientats a l’automatització de màquines i instal·lacions

L’acord ha estat signat per Juan Pedro Díaz, gerent de l’AEQT, i Luis Taverner, director general de Pilz Espanya i Portugal. L’acord ha estat signat per Juan Pedro Díaz, gerent de l’AEQT, i Luis Taverner, director general de Pilz Espanya i Portugal. AEQT
Empreses Redacció Infocamp
Dijous, 10 Octubre 2019 06:58

L’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i l’empresa Pilz han arribat a un acord de col·laboració per a què l’empresa d’automatització entri a formar part del grup d’empreses que són Business Partner de l’Associació. L’acord ha estat signat per Juan Pedro Díaz, Gerent de l’AEQT, i Luis Taverner, Director General de Pilz Espanya i Portugal.

Pilz és una companyia internacional líder en components, sistemes i serveis orientats a l’automatització de màquines i instal·lacions. Impulsats per la visió ‘The Spirit of Safety’, Pilz incorpora els termes confiança, seguretat i fiabilitat com característiques dels seus productes i serveis. Pilz afavoreix activament l’intercanvi tecnològic per a benefici de l’ampli del teixit industrial nacional, promovent la seguretat com a pilar fonamental en la indústria.

Per a això, els productes i serveis de Pilz per a la indústria química es basen en l’experiència i la innovació, amb una capacitat d’execució de projectes liderada per un equip local de professionals, experts en automatització industrial i certificats específicament en normativa de seguretat de màquines.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: