Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Repsol inicia la parada de manteniment del cracker de Tarragona

La petroliera avisa que els treballs previs a l'aturada provocaran episodis de flames i fum i, puntualment, de pudors i soroll

Una de les torxes de seguretat del complex industrial de Repsol a Tarragona, el passat 14 de febrer del 2018 Una de les torxes de seguretat del complex industrial de Repsol a Tarragona, el passat 14 de febrer del 2018 ROGER SEGURA / ARXIU / ACN
Empreses ACN
Dilluns, 30 Setembre 2019 16:43

Repsol inicia la parada de part del complex industrial de Tarragona. En les properes hores s'iniciaran els treballs preparatoris de l’aturada per manteniment del cracker, en concret, de les unitats de butadiè, poliolefines i olefines. La petroliera adverteix que, per garantir la seguretat del procés previ a la parada, es farà ús de les torxes i, per tant, es produiran episodis visibles de flama i fum.

La companyia afegeix que aquests treballs previs poden comportar sorolls audibles des de l’exterior de les instal·lacions industrials -per vaporització de línies i equips- i que també poden ocasionar episodis puntuals de males olors, a causa de l’obertura de columnes, recipients i equips en els quals es realitzaran treballs durant els propers dies. Repsol garanteix, a través d'un comunicat, que "totes aquestes feines es duran a terme procurant minimitzar el seu impacte exterior, ja sigui visual o sonor".

Els treballs de la parada comportaran un increment de l’afluència de persones i vehicles al voltant de les instal·lacions industrials del polígon nord.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: