Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

firaReus acull la presentació d'una nova edició de 'Jocs Empreses'

Els objectius són fomentar el concepte d’empresa saludable i facilitar el networking

'Jocs Empreses' és un esdeveniment dedicat a la salut i l’esport a les empreses 'Jocs Empreses' és un esdeveniment dedicat a la salut i l’esport a les empreses FIRA REUS
Empreses Redacció Infocamp
Dijous, 19 Setembre 2019 13:24

firaReus ha acollit aquest dimecres la presentació d’una nova edició dels 'Jocs Empreses', l’esdeveniment dedicat a la salut i l’esport a les empreses, que enguany amplia la seva àrea d’actuació a les demarcacions de Barcelona i Lleida.

El certamen té previst comptar amb la participació de més d’un centenar d’empreses i fins a 3.000 inscrits en els més de 50 esdeveniments esportius programats. Els objectius de l’empresa organitzadora, Treic Events, són fomentar el concepte d’empresa saludable i facilitar el networking, entre d’altres.

El format dels esdeveniments previstos és el d’una competició entre empreses en la qual els treballadors creen els equips de cada esport. Les categories previstes en aquesta edició són: cursa d'asfalt, cursa de muntanya, triatló, duatló, e-sports, laser tag, karts, orientació, bàsquet 3x3, pàdel, moutain bike, bici carretera, bowling, trebus, golf, tenis, escape room, futbol 7, futbol sala, kayak, crossfit, ping pong, scalextric, poker, dards i futbolí.

La presentació oficial d’aquesta edició dels 'Jocs Empreses' es va fer en un acte a les sales de congressos de firaReus, que ha finalitzat amb una taula rodona amb el títol “Empresa saludable: què podem fer?”. Amb aquesta presentació s’ha donat el tret de sortida als J'ocs Empreses'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: