Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ercros redueix les emissions de gasos d'efecte hivernacle un 11%

La companyia química també disminueix un 34% l'accidentalitat

Imatge d'arxiu de les instal·lacions d'Ercros, a Vila-seca Imatge d'arxiu de les instal·lacions d'Ercros, a Vila-seca ARXIU / INFOCAMP
Empreses ACN
Dijous, 08 Agost 2019 11:30

Ercros ha reduït un 11% les emissions de gasos d'efecte hivernacle durant el 2018 i respecte a l'any anterior. Pel que fa a l'accidentabilitat, la freqüència general d'accidents propis, amb i sense baixa del personal, per cada milió d'hores treballades es va reduir un 34% entre 2017 i 2018. La companyia química va estalviar 1.647 tones de diòxid de carboni amb millores logístiques i operatives. Per exemple, es va reduir en 2,36 milions de quilòmetres el transport de sosa càustica. Ercros ha llogat tancs d'emmagatzematge als ports de Tarragona, Barcelona, Bilbao, Ferrol, Sevilla i Gènova, per apropar el producte als clients, i ha adaptat la planta d'electròlisi de Sabiñánigo (Osca) per fabricar potassa i sosa, així s'autoproveeixen de sosa i no el transporten des de Vila-seca I.

Ercros també ha firmat un conveni voluntari (l'ECVM Charter), amb altres membres del Consell Europeu de Fabricants de Vinil. L'acord es comprometen a mesurar i controlar la producció, ús i eliminació de vinils (EDC, VCM i PVC) per reduir el seu impacte mediambiental.

Pel que fa a l'accidentalitat, els centres de l'empresa de Flix, Cerdanyola i Aranjuez van recollir el premi Seguretat 2018 de la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique). S'atorga a les empreses de més de 50 treballadors que no van patir cap accident laboral entre el personal propi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: