Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una empresa del Priorat, guardonada als Premis Pimes 2019

Agro Foods & Commerce - Priordei ha guanyat el Premi a la Qualitat Lingüística en el món empresarial

Agro Foods és una petita empresa del Priorat que es dedica a l’elaboració, la producció i la comercialització d’oli d’oliva verge extra a través de la marca Priordei Agro Foods és una petita empresa del Priorat que es dedica a l’elaboració, la producció i la comercialització d’oli d’oliva verge extra a través de la marca Priordei ARXIU / INFOCAMP
Empreses Redacció Infocamp
Dilluns, 17 Juny 2019 19:18

L’empresa prioratina Agro Foods & Commerce ha estat guardonada en la 32a edició dels Premis Pimes, que s’han celebrat a la sala oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). L’acte, que ha reunit personalitats del món econòmic, polític i social, entre els quals el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, i la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha servit per reconèixer les millors iniciatives del teixit empresarial català.

Agro Foods és una petita empresa del Priorat que es dedica a l’elaboració, la producció i la comercialització d’oli d’oliva verge extra a través de la marca Priordei. El seu oli és producte de l’esforç, el treball i la il·lusió d’una família que, en totes les seves accions, té en compte la importància de l’ús de la llengua en el seu negoci. PIMEC i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya premien Agro Foods i la seva marca, 'Priordei', per la seva proposta de foment de la llengua catalana, present en tot el seu cicle productiu: des de l’inici de la seva activitat fins al final de la cadena del mercat i l’etiquetatge, a les seves presentacions institucionals i als seus catàlegs.

Els premiats de la nit

En la gala d’enguany també s’ha premiat a: El Periódico de Catalunya (Millor treball periodístic en temes econòmics); Fundació Rezero (Reconeixement en el comerç); Santea Products (Premi a la microempresa més competitiva); Ceras Roura (Premi a la petita empresa més competitiva) i Kivnon Logística (Premi a la mitjana empresa més competitiva). També s’ha atorgat el Premi PIMEC als Valors d’empresa, a LC Paper; el Premi DIPLOCAT a la diplomàcia empresarial a Munich; el Premi PIMEC Jove, que s’ha endut l’empresari Pau Sarsanedas i el Reconeixement a la Segona Oportunitat Empresarial, que ha reconegut la tasca de l’empresari Ramon Martínez.

Un cop més, el sopar ha tornat a tenir caràcter solidari i vehiculat el compromís del món empresarial amb la societat catalana. Les aportacions fetes pels assistents es destinen al programa emppersona de la Fundació PIMEC, que dona suport als empresaris i empresàries, i a les persones autònomes que s’han quedat sense negoci i sense feina i busquen una segona oportunitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: