Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

infocamp baner municipals 26m 2

El Port de Tarragona acull les primeres jornades tècniques de seguretat

Es realitzaran els pròxims dies 20 i 21 de juny a la seu del Port de Tarragona

Vista aèria del Port de Tarragona Vista aèria del Port de Tarragona CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 14 Mai 2019 17:05

El Port de Tarragona acull la primera edició de les jornades tècniques de seguretat i gestió d'emergències en l'àmbit marítim portuari, els pròxims 20 i 21 de juny organitzades per l’'Autoritat Portuària de Tarragona, en col·laboració amb Capitania Marítima, Salvament Marítim, Bombers de la Generalitat de Catalunya i Parcs Químics de Seguretat. Es portaran a terme al Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona, on també tindrà lloc la inauguració, el dia 20 a les 9 h.

En aquestes jornades, s'exposaran temes relacionats amb el model de gestió d'emergències en el Port de Tarragona i la coordinació de les mateixes amb la resta d'organismes implicats, així com la coordinació de les actuacions amb els diferents cossos d'intervenció. En aquest sentit, es tractarà també el model de cossos de bombers d'intervenció especialitzats en emergències en bucs (MIRG), existent a Europa, els riscos associats a les intervencions en emergències en les instal·lacions portuàries i casuístiques específiques de la gestió d'emergències en creuers i ports esportius.

Les jornades es completaran amb una exposició i visita als mitjans especialitzats d'intervenció que disposa l'Autoritat Portuària de Tarragona i Salvament Marítim, i un posterior exercici de resposta enfront d'emergència en buc en zona de fondeig. Les inscripcions per participar en aquestes jornades es poden realitzar a través d’aquest enllaç.

Publicitat