Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Entitats de l’Alt Camp impulsen un web per difondre les iniciatives emprenedores del jovent

El projecte audiovisual d’Alba Tudó i l’herbolari La Silvestrina de Marta Agüera són dos exemples que s’exposen al web

El projecte audiovisual de la jove Alba Tudó es pot trobar al web d'#apujopersiana El projecte audiovisual de la jove Alba Tudó es pot trobar al web d'#apujopersiana CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dijous, 09 Mai 2019 17:57

L’Oficina Jove de l’Alta Camp, Valls Jove i Vallsgenera han desenvolupat el projecte #apujopersiana, una plataforma web que recull i difon les iniciatives emprenedores de la gent jove de l’Alt Camp. Alhora, es tracta d’un espai de trobada, col·laboració, suport i intercanvi d’emprenedors i emprenedores joves.

Des d’#apujopersiana l’objectiu és donar a conèixer a la població de la comarca les iniciatives emprenedores del jovent i atorgar-los així el seu valor com a mostra d’arrelament socioeconòmic a l’Alt Camp.

Emprenedores a l’Alt Camp

Pel que fa als projectes emprenedors que es poden conèixer a través d’#apujolapersiana, al web es pot trobar el projecte audiovisual de l’Alba Tudó. Es tracta d’un projecte propi d’emprenedoria juvenil dedicat al sector audiovisual, concretament a la creació de vídeos corporatius i a la cobertura audiovisual d’esdeveniments de tot tipus. Els seus treballs són realitzats sota la idea que “la senzillesa és la clau dels grans moments”, la qual aporta personalitat i modernitat a la seva feina. Es tracta d’un projecte que combina la tecnologia, la innovació i la creativitat. Al web d’#apujopersiana es poden veure mostres dels seus treballs, el seu contacte, i accedir als enllaços directes a les seves xarxes socials i al seu lloc web.

D’altra banda, La Silvestrina és un herbolari, amb preparats naturals i experiències d’apropament a la natura impulsat per la jove Marta Agüera. Es tracta d’un projecte d’autoocupació juvenil; un herbolari artesà ubicat a El Milà, on elabora productes remeiers i cosmètica natural, amb plantes medicinals d’agricultura pròpia i de proximitat. Al web d’#apujopersiana es pot visualitzar la seva activitat, trobar-hi el seu contacte, i accedir als enllaços directes a les seves xarxes socials i al seu web.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: