Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Assemblea general d’usuaris del CAT aprova els comptes de 2018

És la primera Assemblea presidida per Meritxell Roigé des que va ser nomenada el passat es d’octubre

Meritxell Roigé ha presidit aquesta assemblea Meritxell Roigé ha presidit aquesta assemblea CAT
Empreses Redacció Infocamp
Dijous, 02 Mai 2019 19:09

El Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) ha celebrat, a l’Ampolla, l’Assemblea General, amb aprovació dels resultats dels comptes de 2018. Com ja és habitual, en l’Assemblea del mes d’abril, s’ha informat als usuaris de la situació dels comptes de l’exercici anterior. D’altra banda, s’ha donat compte de les licitacions i adjudicacions efectuades des de la darrera Assemblea celebrada el mes d’octubre així com de les obres i projectes realitzats i en curs. En aquest sentit, també s’ha presentat l’informe d’explotació de l’any 2018 així com la memòria d’actuacions. Les dades de l’exercici anterior estan recollides a la Memòria, accessible a través del web corporatiu.

D’altra banda, el director-gerent del Consorci, el Sr. Josep Xavier Pujol, ha explicat les inversions previstes en els propers dos anys. Pujol ha detallat que, per un import de 7.900.000 euros, s’ha aprovat una operació d’endeutament per al finançament de diverses actuacions com el projecte de dipòsit regulador a la Urbanització Coto del Rey (Baix Penedès) així com el projecte de variant de traçat i soterrament dels autoportants (Baix Ebre i Baix Camp).

Finalment, també s’ha informat sobre l’expedient tramitat a la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre, en el qual s’ha sol·licitat la modificació de la concessió actual, passant de 100,27 Hm3 a 94,71 Hm3 junt amb el cabal màxim instantani. Actualment l’expedient està pendent de resolució per part del Ministeri per la Transició Ecològica.

Roigé presideix la seva primera assemblea

Meritxell Roigé ha presidit la seva primera Assemblea des del seu nomenament, a finals d’octubre de l’any passat. Ha aprofitat l’ocasió per recordar que ha assumit el càrrec amb molta responsabilitat i amb la voluntat de seguir treballant en la mateixa línia d’excel·lència i amb una gestió eficient i responsable dels recursos que es gestionen.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: