Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Messer col·labora amb el nou centre de La Muntanyeta a Bonavista

L’empresa instal·larà una xarxa de subministrament de gasos medicinals al centre

Presentació del conveni de La Muntanyeta i Messer Presentació del conveni de La Muntanyeta i Messer APPCT
Empreses Redacció Infocamp
Dijous, 28 Març 2019 09:27

L’empresa Messer Ibérica colElaborarà amb La Muntanyeta en la creació del nou centre per a persones amb paràlisis cerebral al barri tarragoní de Bonavista. L’empresa instal·larà una xarxa de subministrament de gasos medicinals que proveirà al centre d’oxigen medicinal i d’un sistema buit en totes les dependències del nou edifici.

Amb el conveni que han signat, l’empresa Messer es compromet a dissenyar l’equipament, subministrar els materials necessaris i instal•lar la xarxa. La nova instal·lació arribarà a totes les dependències del nou centre i facilitarà l’atenció mèdica.

Les persones amb paràlisis cerebral acostumen a patir problemes respiratoris. Amb la xarxa es podrà fer l’atenció sanitària a la mateixa sala on es trobi la persona, sense necessitat de trasllat. D’aquesta manera es garanteix que la persona estigui en un entorn confortable, ja que estarà en un espai personal i amb intimitat. “La implicació de Messer en aquest projecte en permet afegir més qualitat als serveis que oferirem a La Muntanyeta Bonavista”, apunta el vicepresident de la Fundació La Muntanyeta, Pepe Pedregal.

El director tècnic de Messer Ibérica, Rubén Folgado, afirma que” aquesta col·laboració està en línia amb el compromís de l'empresa amb el territori. Seguint la petició de suport de la Muntanyeta, volíem fer una aportació que correspongui a la nostra activitat com a especialista en gasos industrials i medicinals per a donar valor a aquest projecte.”

Fundació La Muntanyeta

La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre que pertany a l’Associació Provincial de Paràlisis Cerebral de Tarragona (APPCT). La seva finalitat és defensar els drets de les persones afectades per paràlisi cerebral i etiologies similars, i oferir-los els serveis necessaris per a la seva educació, atenció a la salut i residencial, inserció social i laboral, gaudiment de l’oci i temps de lleure i tot allò que permeti el seu desenvolupament i benestar de les seves famílies.

Obres de les noves instal·lacions de La Muntanyeta a Bonavista (APPCT)

obres mutanyeta bonavista

Actualment, La Muntanyeta treballa per ampliar els seus serveis en un nou equipament al barri de Bonavista. El nou centre comptarà amb 50 places de centre ocupacional i 60 places de residència per a persones amb paràlisi cerebral.

Messer

Messer Ibèrica de Gases S. A. opera des del 1970 en el complex químic de Tarragona on compta amb plantes de producció de gasos de l'aire i subministra a grans clients del sector a través d'una xarxa pròpia de gasoductes. L'empresa disposa també de plantes d'envasament de gasos que distribueix a través d'una xarxa de distribuïdors en tota la Península. La seva gamma de productes comprèn gasos industrials, alimentaris, medicinals i per a laboratori.

La companyia pertany al Grup Messer, fundat fa més de 120 anys a Alemanya. Messer compta amb activitats a Europa, Àsia i Amèrica.

L’empresa es mostra compromesa amb el territori amb diverses col•laboracions en projectes socials, educatius i esportius.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: