Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tecnacom es converteix en nou Bussines Partners Gold de l’AEQT

D’altra banda, el secretari general d´Indústria i PIME va visitar la factoria de IQOXE a Tarragona

L'acord va ser formalitzat pel gerent de l'AEQT, Juan Pedro Díaz, i el responsable de Mercat de Tecnatom, Daniel Gómez L'acord va ser formalitzat pel gerent de l'AEQT, Juan Pedro Díaz, i el responsable de Mercat de Tecnatom, Daniel Gómez AEQT
Empreses Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Març 2019 16:52

L’empresa Tecnacom esdevé nou Bussines Partners Gold de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) després de renovar el seu conveni de col·laboració amb l’associació. La companyia especialitzada en serveis d’enginyeria treballarà conjuntament amb l’AEQT per a la consecució dels objectius de la Indústria Química del territori. L’acord es va formalitzar a les oficines de l’AEQT per part del seu gerent, Juan Pedro Díaz, i el responsable de Mercat de Tecnatom, Daniel Gómez.

Tecnatom és una empresa d’enginyeria dedicada als serveis d’inspecció, d’integritat estructural i de formació de personal d’operació en el sector nuclear, petroquímic, aeronàutic i ferroviari, entre d’altres. L’empresa, que està present en set països i amb projectes en més de 40, ofereix productes i serveis d’alt contingut tecnològic dissenyats a mida de les necessitats i requeriments dels diferents clients i mercats.

Ara, Tecnacom es converteix en Business Partners de l’AEQT . Així és com s’anomena a les empreses altament qualificades en la prestació de serveis a les companyies químiques i que ofereixen una experiència contrastada o condicions especials als membres de l’associació.

El secretari general d´Indústria i PIME visita la factoria de IQOXE a Tarragona

D’altra banda, el secretari general d´Indústria i PIME, Raül Blanco, va visitar el passat 12 de Març la factoria de IQOXE a Tarragona, acompanyat pel Subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté. Durant la trobada, el secretari d´Estat va poder conèixer l’empresa, així com les inversions realitzades des de la creació de la nova IQOXE fins l’ actualitat. La reunió va servir també per debatre sobre els riscos i les oportunitats del sector, així com la creació de nous llocs de treball.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: