Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

TEPSA inicia un programa de formació per a la millora de la seguretat

Els tallers formen part de les actuacions que la companyia desenvolupa sota el lema "La seguretat i la salut són prioritàries"

TEPSA ha començat amb èxit un programa de formació per a la millora de la seguretat mitjançant tallers basats en la metodologia BBS (Behaviour Based Safety) TEPSA ha començat amb èxit un programa de formació per a la millora de la seguretat mitjançant tallers basats en la metodologia BBS (Behaviour Based Safety) AEQT
Empreses Redacció Infocamp
Diumenge, 17 Març 2019 19:55

L'empresa Terminals Portuàries, S.L., TEPSA, ha començat amb èxit un programa de formació per a la millora de la seguretat mitjançant tallers basats en la metodologia BBS (Behaviour Based Safety), impartit per l'empresa Prevensis.

Els tallers de formació, que es desenvolupen a la terminal de TEPSA a Tarragona, formen part de la compromesa trajectòria de l'empresa en matèria de prevenció, element clau, segons TEPSA, per garantir la seguretat i la salut de les persones.

La companyia ha desenvolupat des de sempre, sota el lema de "La seguretat i la salut són prioritàries", una política basada en una rigorosa anàlisi i una minuciosa planificació de la millora contínua en les àrees de qualitat, seguretat, protecció de la salut i el medi ambient.

En TEPSA la formació en matèria de seguretat i salut laboral és contínua i transversal, tant en els aspectes propis de l'operativa, com en les situacions d'emergència.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: