Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona presenta el nou SEAT Tarraco

Es tracta del SUV més gran produït per l’empresa automobilística / El nom de ‘Tarraco’ va esdevenir guanyador davant de més de 10.000 propostes

El nou Seat Tarraco durant la presentació del cotxe davant l'Ajuntament El nou Seat Tarraco durant la presentació del cotxe davant l'Ajuntament EVA HIDALGO
Empreses Eva Hidalgo
Dijous, 28 Febrer 2019 13:32

Tarragona ja compta amb el seu nom implantat a un cotxe, el Seat Tarraco.

Aquest es presenta com el “buque insígnia i el SUV més gran que s’ha produït a la nostra marca”, en paraules del director-gerent del concessionari oficial de Seat a la demarcació de Tarragona, Josep Maria Barberà.

Es tracta d’un cotxe de set places i de grans dimensions, fet que el caracteritza com un dels SUV més grans del mercat.

L’arribada del cotxe s’ha notat especialment a la premsa escrita, on durant les darreres setmanes ha aparegut tant a la portada com a la contraportada de diversos diaris. La suma de vendes de tots aquests diaris on apareix el nou Seat Tarraco ja ha superat els 2,8 milions.

Ballesteros i el director-gerent del concessionari oficial de SEAT a Tarragona, Josep Maria Barberà, dins del Seat Tarraco (Mauri)

Set Tarraco

“Els impactes que la marca Tarragona estan generant a tot el món en aquest moment són absolutament incomparables”, ha afegit Ballesteros.

El cotxe serà presentat al món local el dia 22 de febrer a la TAP, després d’haver sigut presentat a la premsa internacional al setembre.

Procés de selecció del nom Tarraco

La fase de selecció del nom del nou SUV de Seat es va tractar d’un procés participatiu internacional, en el qual van participar més de 10.000 propostes.

Tarragona va iniciar tot un treball en xarxa que va provocar que el nombre de votants fos molt alt i que s’aconseguís passar el primer tall de selecció.

La fase final es va disputar entre els noms de: Tarraco, Àvila, Aranda i Alborán.

Finalment el nom tarragoní va esdevenir guanyador amb un 35,52% i 51.903 vots. 10.000 vots més que Àvila, el segon classificat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: