Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 691

Just i Girbes es repartiran la presidència de la Cambra de Comerç de Reus

Tres anys per al primer i un per a l'empresària

D'esquerra a dreta, Prats, Girbes, Sanromà, Just i Domènech D'esquerra a dreta, Prats, Girbes, Sanromà, Just i Domènech MARC BUSQUETS
Empreses
Dimarts, 26 Febrer 2019 14:58

Els empresaris Jordi Just i Àgata Girbes han escenificat aquest dimarts al matí la unió de les seves respectives candidatures a la presidència de la Cambra de Comerç de Reus. Ho han fet després de 15 dies de negociacions "intenses", que han fructificat en les últimes hores després de "sacsejar el territori" per fer "més forta" la corporació, en paraules del primer. L'encara dirigent Isaac Sanromà he estat l'amfitrió de la trobada, tot fent constar que aquest és "l'escenari perfecte" de futur per a l'entitat. "La marca 'Cambra' surt reforçada", ha apuntat. L'acord contempla que Just sigui el president tres anys; i Girbes, un.

Comitè executiu i plenari

Just i Girbes han estat acompanyats pels col·laboradors Marta Domènech i Carles Prats. Ha estat aquest l'encarregat d'exposar alguns dels detalls de l'entesa, tot destacant que hi va haver una satisfactòria primera presa de contacte que va evidenciar "les similituds i coincidències entre la nostra candidatura ('Cambra 4.0') i '#TotsSomCambra'" (la liderada per Just). Mentre l'empresari sigui president de la corporació, Girbes serà la vicepresidenta primera. Un cop arribi el torn a la presidència de l'empresària, Just serà el segon. Pel que fa al comitè executiu, estarà format per quatre persones de les dues candidatures, més dues persones més de cadascuna "amb veu però sense vot", ha detallat Prats.

Pel que fa al plenari, hi haurà 33 persones (12 de '#TotsSomCambra' i 10 de 'Cambra 4.0), entre les quals quatre en representació de les patronals i set de les empreses que fan una aportació més important a l'ens. Domènech ha indicat per part seva que la presentació d'aquest dimarts ha estat "la de la unitat" i ha destacat "la sintonia i la generositat" de tots dos projectes per trobar "punts en comú i objectius compartits".

Si bé no s'ha avançat cap estratègica conjunta d'implantació immediata un cop la candidatura única accedeixi a la presidència, s'ha indicat que un cop l'equip estigui "cohesionat" es farà la pertinent anàlisi per determinar "accions concretes" per impulsar unes empreses del territori que, segons s'ha revelat, havien instat totes dues parts a trobar la possibilitat de segellar el pacte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: