Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Europastry forma estudiants de l’Alt Camp i la Conca per captar treballadors per la seva planta de Sarral

La companyia vol incorporar més de 100 empleats per aquesta instal·lació amb perfils especialitzats en alimentació i electromecànica

Una de les jornades de formació d'Europastry amb alumnes de l'institut Pere Huguet de Valls Una de les jornades de formació d'Europastry amb alumnes de l'institut Pere Huguet de Valls CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Febrer 2019 11:00

Europastry ha iniciat un pla de “captació de talent” i”impuls de formació” a l’Alt Camp i la Conca de Barberà amb la visita de 28 alumnes del grau superior de Mecatrónica Industrial i Automatització i Robòtica i 45 alumnes del grau mig de Soldadura i Caldereria, Mecanització i Activitats Comercials, ambdós grups de l’institut Pere Huguet de Valls. Després d’haver realitzat una inversió de 30 milions d’euros en una nova línia de brioixeria, Europatry busca més de 100 empleats per la seva planta de Sarral.

Durant la visita, els alumnes, acompanyats pels seus professors, han pogut conèixer com funciona la planta de Sarral i la mateixa empresa. En finalitzar la visita, els joves han pogut tastar alguns dels productes que s’elaboren a la planta.

El manager de la planta de Sarral, Martí Rull, afirma que “l’ampliació de la planta de Sarral confirma l’alt nivell de qualitat de la planta” . “Estem buscant joves ben formats, especialment en alimentació i electromecànica, perquè s’uneixin al nostre equip”, afegeix Rull. Amb motiu de la inauguració de la nova planta, dirigents d’Europastry ja es van reunir amb representants del Departament d’Ensenyament de la Generalitat a l’ajuntament de Sarral per impulsar aquesta pla de formació a la comarca de la Conca de Barberà. La companyia, que ja compta amb dues plantes a la demarcació tarragonina –a Sarral i a Vallmoll- ha manifestat a les autoritats competents la necessitats de formar als joves de la zona en diverses matèries que els permetin incorporar-se en aquestes plantes. Així mateix, durant els mesos de febrer i març, s’espera que visitin la planta més de 200 alumnes de diferents instituts de la zona.

Europastry a Sarral

La planta d’Europastry a Sarral es va inaugurar en 1992 amb tres línies de producció de brioixeria. Durant els darrers anys, l’empresa ha realitzat inversions per valor de més de 44 milions d’euros en ampliacions i millora de les instal·lacions de la planta. Actualment, la planta de Sarral compta amb més de 400 treballadors, nous línies de producció i una capacitat productiva de 55.000 tones anuals, a les quals actualment se sumen les 18.000 tones de la nova línia de brioixeria prefermentada premium.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: