Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona presenta el pla de millora i promoció dels polígons empresarials

Serà aquest dijous, 14 de febrer, a partir de les 10 h, al Palau Firal i de Congressos

El polígon Riu Clar de Tarragona El polígon Riu Clar de Tarragona CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dijous, 14 Febrer 2019 07:33

La Sala Genius del Palau Firal i de Congressos de Tarragona acull, aquest dijous 14 de febrer, a partir de les 10 h, la presentació del pla d’acció de millora i promoció dels polígons empresarials. El conseller d’ d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca, inaugurarà l’acte, mentre que el Lluís Inglada director de l'Àrea de Gestió de Territori de l'Institut Cerdà (fundació adjudicatària de la redacció del document), realitzarà la presentació del pla.

La jornada comptarà també amb una taula rodona de bones pràctiques, de 11 h a 12 h, en la qual intervindran Margarida García, coordinadora d'Empresa-Emprenedoria de l’Institut Municipal de Desenvolupament Local VallsGenera, per parlar del Pacte de Valls - Parc Industrial de l'Alt Camp; Marcela Veliz, responsable de Pimec Polígons, per parlar de la gestió de polígons empresarials i Rafael Güeto, regidor delegat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de l’Ajuntament de Rubí, per parlar dels polígons empresarials d'aquest municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: