Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Fundación Repsol llança una nova convocatòria per a "startups"

Inclosa en el seu programa d’acceleració, els projectes rebran fins a 144.000€, formació i assessorament per part d’un equip d’experts de Repsol / La convocatòria restarà oberta fins al 4 de març

Imatge d'arxiu d'edicions anteriors del Fons d'Emprenedors Imatge d'arxiu d'edicions anteriors del Fons d'Emprenedors FUNDACIÓN REPSOL
Empreses Redacció Infocamp
Divendres, 01 Febrer 2019 09:31

Fundación Repsol ha posat en marxa la vuitena convocatòria del seu Fons d’Emprenedors, un programa d’acceleració per donar suport a les startups que ofereixin solucions innovadores en l’àmbit de la indústria energètica i química, la mobilitat avançada i l’economia circular.

Els emprenedors que vulguin participar-hi, poden presentar ja els seus projectes, i fins al 4 de març, a través del formulari disponible en aquest enllaç.

El Fons d’Emprenedors dona suport cada any a una mitjana de vuit empreses en fase pre-comercial, donant-los l’impuls que necessiten per convertir-se en realitats de mercat en el menor temps possible. Totes elles comparteixen innovacions que contribueixen a una transició energètica més sostenible.

Els projectes seleccionats rebran fins a 144.000€ a l’any, formació especialitzada i assessorament per part d’un equip de mentors. A més, podran accedir als experts de l’empresa i desenvolupar proves a les instal•lacions de la companyia energètica.

El procés d’acceleració té una durada d’un any, que pot prorrogar-se per un segon any continuant amb les mateixes condicions.

A més, el Fons d’Emprenedors compta amb una modalitat de suport per a startups que necessiten un major temps de desenvolupament, la categoria ‘Idees’. En aquests casos, la Fundación ofereix 2.000€ al mes durant 12 mesos, a més de l’assessorament i formació que també reben la resta de projectes.

Bases de participació

Poden participar petites i mitjanes empreses, encara que també ho poden fer persones físiques que encara no tinguin constituïda la seva empresa.

És una iniciativa global en la qual poden participar-hi emprenedors d’arreu del món, ja que no cal desplaçar-se a cap espai de treball de forma continuada.

Pel que fa a les solucions innovadores, aquestes han d’actuar en els següents àmbits: millora de l’eficiència en la indústria energètica i química; digitalització i mobilitat, amb propostes innovadores que creïn valor per a les persones; economia circular i biotech; nous materials per a la indústria química i energètica, la construcció, la llar o el transport; generació elèctrica distribuïda i emmagatzematge d’energia; noves tecnologies d’exploració i producció de petroli i gas.

El Fons d’Emprenedors en xifres

Des de 2011, són ja un total de 48 les startup accelerades que han aconseguit més de 20 milions d’euros en inversió i finançament, i han registrat més d’un centenar de patents.

Al llarg de les 7 edicions s’han rebut més de 2.700 propostes, els d’enguany es donaran a conèixer aquest juliol.

L’any passat, es van seleccionar un total de set startups que van destacar per les seves innovacions en els àmbits de la convocatòria. Una d’elles provenia de Portugal, una altra dels EUA i la resta, del País Basc, Catalunya, i Cantàbria.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: