Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de l’Aleixar compra les instal·lacions de la cooperativa fallida

Els afectats pel forat de 4,5 milions podran recuperar un 11% dels diners retinguts

l'alcalde de l’Aleixar, Antoni Abelló; i el secretari del Consell Rector de la Cooperativa Agrícola de l’Aleixar, Josep Lluís Aguilar, en la signatura de la compra de les instal·lacions l'alcalde de l’Aleixar, Antoni Abelló; i el secretari del Consell Rector de la Cooperativa Agrícola de l’Aleixar, Josep Lluís Aguilar, en la signatura de la compra de les instal·lacions MAR ROVIRA / ACN
Empreses ACN
Dijous, 31 Gener 2019 21:32

L'Ajuntament de l'Aleixar ha fet efectiva aquest dimecres la compra de les oficines i del magatzem de la cooperativa aleixarenca per un import de 324.604 euros. L'operació permetrà de forma immediata que es pugui transferir als dipositants i als afectats per la fallida entre un 10% i un 11% dels diners perduts. El batlle de l’Aleixar, Antoni Abelló, ha subratllat que l'operació comporta un "esforç notable" per les arques municipals i que ha estat possible per la "bona salut financera" del consistori.

Els immobles venuts són la finca situada al número quatre del carrer Major, que té tres plantes i cadascuna d'elles una superfície d’uns 100 metres quadrats. En aquest punt, és on s'ubicaven les oficines de la cooperativa i, ara, el consistori té previst fer-les servir per ampliar les seves oficines i els serveis municipals.

L’altre immoble són els magatzems de la cooperativa, situats al número 58 del carrer Guardiola. En aquest cas, l'Ajuntament vol que no perdin l'ús agrícola i voldria arribar a un acord de lloguer amb Coselva, amb qui ja ha iniciat converses. Si l'acord va endavant, els pagesos i els usuaris dels magatzems de la cooperativa podran seguir fent-ne ús. Això, no comportaria cap afectació en l’activitat agrícola que encara es manté vigent a l’Aleixar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: