Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cooperativa de l'Aleixar aprova vendre també el magatzem a l'Ajuntament

Els afectats començaran a cobrar el 10% dels diners retinguts a partir de la setmana vinent

Les oficines de la Cooperativa de l'Aleixar, amb la persiana abaixada Les oficines de la Cooperativa de l'Aleixar, amb la persiana abaixada SÍLVIA JARDÍ / ACN
Empreses ACN
Dijous, 24 Gener 2019 11:27

L'assemblea de la Cooperativa de l'Aleixar va aprovar dimecres al vespre vendre el magatzem a l'Ajuntament, que també adquirirà les oficines. En total, el consistori comprarà els immobles per valor d'uns 330.000 euros. Amb aquests diners, i també els provinents dels crèdits que s'han recuperat al llarg d'aquests mesos, els afectats cobraran a partir de la setmana vinent entre un 10% i un 11% del que tenien retingut.

D'altra banda, la Cooperativa s'ha trobat amb un índex de morositat més alt del que preveia en el retorn dels crèdits i al jutjat ja hi ha demandes a diverses persones per valor de 460.000 euros. La setmana que ve se'n podrien presentar més, que podrien fer créixer aquesta xifra fins a fregar els 600.000 euros.

La Cooperativa es trobava en temps de descompte per aprovar la venda dels immobles perquè el 4 de febrer ha d'estar presentat el concurs de creditors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: