Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els socis de la cooperativa de l'Aleixar aproven la baixa de la secció de crèdit i la venda de les oficines

Apareixen pintades crítiques a l'església contra l'exdirectora financera i menús de Cap d'Any sarcàstics per la fallida

Una pancarta en un dels habitatges del municipi de l'Aleixar contra l'exdirectora financera de la cooperativa Una pancarta en un dels habitatges del municipi de l'Aleixar contra l'exdirectora financera de la cooperativa ACN
Empreses ACN
Divendres, 28 Desembre 2018 12:27

La secció de crèdit de la cooperativa de l'Aleixar ja està definitivament donada de baixa. Així ho van aprovar els socis creditors en l'assemblea celebrada aquest dijous al vespre. També van donar llum verda a la venda de les oficines a l'Ajuntament de l'Aleixar per 114.000 euros. A causa de la fallida econòmica, amb un forat de 4,5 milions d'euros i uns 150 socis afectats, s'intenta aconseguir líquid amb la venda d'immobles, com aquestes oficines o el magatzem i l'agrobotiga -que es treballa perquè passin a mans de la cooperativa de la Selva del Camp.

L'ambient de crispació es manté en aquest poble de menys d'un miler d'habitants. Aquest divendres al matí han aparegut pintades a la façana de l'església, rètols crítics i menús de Cap d'Any sarcàstics dirigits a l'exdirectora financera de la cooperativa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: