Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’AEQT i els sindicats renoven el seu acord bilateral

L'acord renova els principals compromisos que ja figuraven en el de l’any 2003 i actualitza el contingut en alguns aspectes, com ara les polítiques d’igualtat

El president de l’AEQT, Josep Francesc Font, -al centre-, amb el secretari general de CCOO d’Indústria de Tarragona, José M. Martín Álvarez, i el secretari general d’UGT-FICA de Tarragona, Àngel Clúa El president de l’AEQT, Josep Francesc Font, -al centre-, amb el secretari general de CCOO d’Indústria de Tarragona, José M. Martín Álvarez, i el secretari general d’UGT-FICA de Tarragona, Àngel Clúa AEQT
Empreses Redacció Infocamp
Dimecres, 28 Novembre 2018 11:38

L’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i els sindicats CCOO d’Indústria i UGT-FICA han signat aquest dimarts un nou acord bilateral que renova i amplia el que estava vigent, que datava de l’any 2003. El document l’han rubricat el president de l’AEQT, Josep Francesc Font, el secretari general de CCOO d’Indústria de Tarragona, José M. Martín Álvarez, i el secretari general d’UGT-FICA de Tarragona, Àngel Clúa. L’acte, al qual a més dels signants han assistit també membres de la junta directiva de l’AEQT i dels dos sindicats, ha tingut lloc a la seu de l’associació.

El nou acord renova els principals compromisos que ja figuraven en el de l’any 2003 però aprofita per actualitzar el contingut en alguns aspectes, com ara les polítiques d’igualtat. A més, es reforcen els vincles i els mecanismes de comunicació i diàleg bilateral entre les parts signants. També deixen de figurar en l’acord alguns punts que apareixien en el de 2003, però que s’encaminaven a objectius que ja han estat assolits en aquests darrers anys.

El nou text està estructurat en quatre eixos fonamentals, que tant les empreses químiques com els representants dels treballadors consideren estratègics i es comprometen a treballar de manera conjunta: desenvolupament industrial i territorial; seguretat i medi ambient; polítiques d’igualtat; i formació. Per a cadascuna d’aquestes quatre àrees, l’acord contempla accions, programes i compromisos conjunts de les parts per tal de potenciar-les. Les parts també es comprometen a dur a terme de manera periòdica un control i avaluació del grau de compliment del text.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: