Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més d’un centenar d’assistents a la V Trobada de Comissions i Business Partners de l’AEQT

La trobada va coincidir enguany amb l'Assemblea General de l’AEQT, en la que es va repassar la feina feta durant aquest 2018 i es va aprovar el pressupost del 2019

L’Hotel Gran Palas de la Pineda va acollir la 5a Trobada de Comissions i Business Partners, un esdeveniment que va aglutinar a més d’un centenar de persones L’Hotel Gran Palas de la Pineda va acollir la 5a Trobada de Comissions i Business Partners, un esdeveniment que va aglutinar a més d’un centenar de persones AEQT
Empreses Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Novembre 2018 20:14

L’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) va celebrar aquest dimarts a l’Hotel Gran Palas de la Pineda la cinquena edició de la Trobada de Comissions i Business Partners, un esdeveniment que va aglutinar a més d’un centenar de persones i que va posar damunt de la taula els temes treballats al llarg dels darrers mesos per cada un dels vuit grups de treball dels quals disposa l’Associació. Aquestes comissions (Activitats Portuàries i Logística, Comunicació, Empreses de Serveis, Energia, Medi Ambient, Seguretat, Sociolaboral i Territori) estan formades pels tècnics responsables d’aquestes àrees de cadascuna de les 30 companyies associades a l’AEQT, i treballen al llarg de tot l’any les solucions comunes als reptes compartits.

El president de l’AEQT, Josep Francesc Font, va ser l’encarregat d’obrir l’acte, i ho va fer recordant la importància de les persones que participen en les comissions, que són les que fan de motor de l’AEQT. Font va agrair l’esforç d’aquestes persones que aporten valor a reptes que van més enllà de les fronteres de les seves empreses i que, així, reverteixen sobre el bé comú del sector i, per tant, del territori.

                                     Josep Francesc Font, president de l'AEQT: 

Josep Francesc Font públic

Font va tenir també paraules d’agraïment per als Business Partners de l’AEQT, que per tercer any, participen d’aquesta trobada amb un espai de networking per compartir amb els tècnics de les Comissions. Les empreses que formen part d’aquest grup (Tecnatom, Dynatec, Salut i Treball, RDT Ingenieros, Technip Ibéria, ERM, Inerco, SGS, Caixa d’Enginyers, TAUW Ibéria, SP Activa, Indaga O’Callaghan) van poder mostrar els seus productes i serveis en un espai de networking creat expressament per a l’ocasió.

Acabada aquesta intervenció, un a un, els presidents de les diferents comissions van descriure el treball dut a terme durant aquest exercici. Tots van coincidir a destacar l’esforç dels integrants de les comissions, que destinen una part del seu temps als projectes de l’Associació. En la mateixa línia, els presidents de comissions, com també havia fet abans el president de l’AEQT, van destacar la funció motora que fa el personal propi de l’Associació.

La part analítica i reflexiva de la Trobada la va posar enguany Anton Valero, tot un referent del sector químic del nostre territori: fins fa poques setmanes president de Feique, a més d’ex Director General de Dow Chemical, i ex-president de l’AEQT. Valero, com a ponent convidat, va cloure l’acte amb la xerrada “La Química i el Canvi Climàtic”.

Enguany, per primera vegada, es va celebrar, en el mateix dia que la Trobada de Comissions, l’Assemblea General de l’AEQT. En ella, els representants de cadascuna de les empreses associades van repassar la feina feta durant aquest 2018, exposant tots aquells projectes comuns en els quals treballa el sector. En l’Assemblea, a més de repassar la tasca de les comissions, es van aprovar el pressupost de l’Associació per al 2019 i l’estat de comptes de l’exercici 2018.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: