Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Kiko Solà: "A Torreforta Ponent les pòlisses es contracten de persona a persona, donant la mà"

El director tècnic de Fabroker.eu anuncia que tancarà aquest any 2018 traslladant les seves oficines de Torreforta fins a la Rambla de Ponent de Tarragona per atendre amb més proximitat als clients

Kiko Solà, director tècnic de Fabroker.eu Kiko Solà, director tècnic de Fabroker.eu FABROKER.EU
Empreses Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Novembre 2018 09:30

Les noves instal·lacions de Fabroker.eu permetran atendre amb més proximitat als clients que ja confien en la principal corredoria d’assegurances de Tarragona i rebre a la resta de persones interessades en rebre nous serveis o millorar els que ja tenen. Fabroker.eu enceta així la campanya “Canyasegur” i reforça la seva xarxa d’oficines que aposten pel tracte directe i amable amb el client. De la nova oficina i els projectes més propers, en parla en aquesta entrevista Kiko Solà, director tècnic de Fabroker.eu.

Kiko, parla’ns de l’actual oficina de Ponent. Què significa per a Fabroker aquest espai d’atenció al públic?

L’oficina de Ponent que tenim ara al carrer Prades, va venir de la mà del Perico que és un col•laborador que ha estat a casa nostra durant molts anys –que ara es jubilarà- i que va ser la nostra porta d’entrada a Ponent. Al cap de poc temps s’hi va afegir el Manel Roldán que, a Torreforta, és tota una autoritat perquè és conegut per tota la gent del barri i, a més, ha estat president del Club de Futbol Torreforta. Vull fer també una menció especial al Pedro que va venir a Fabroker de la mà del Manel i va ser la primera persona que es va jubilar a la nostra empresa, tot i que malauradament després ens deixés.

Per a vosaltres Ponent és una zona important. Explica’ns perquè?

Ponent és sinònim d’assegurances de la vida quotidiana, assegurances per a les famílies, cotxes, cases, comerços, comunitats; per a nosaltres aquesta és una oficina molt important. És un lloc on les assegurances es contracten de persona a persona, on ve la gent i la pòlissa es fa donant la mà.

La notícia més nova és que seguiu a Torreforta, però marxeu cap a la Rambla de Ponent. A què respon el canvi?

Exactament. Estem tan contents amb Torreforta Ponent i amb els nostres amics de la zona, que hem volgut ampliar la nostra presència traslladant-nos al km cero de Ponent, a la milla de la canya (canyasegur) en una oficina molt més àmplia i moderna, segle XXI, a la qual hem posat esforços i molta il·lusió mostrant el nostre compromís de servei amb tots els barris des del Francolí fins a la Canonja.

Com serà la nova oficina? Què la diferenciarà de l’actual?

Si ho he de definir amb una sola paraula et diré que és “il·lusió”, perquè és una oficina que construïm de nou, en un local diàfan, exterior, cantoner, que ens permetrà lluir imatge i comunicació, a més amb l’esforç de ser un local de la nostra propietat a la Rambla de Ponent.

La inauguració donarà el tret de sortida a la campanya “CanyaSegur”. En què consisteix?

(rialles) Canyasegur ha de ser motiu per a què els amics clients se’ns apropin, l’essència és que ens vinguin a saludar de forma molt distesa, com marca el rol de fer una canya; volem ser Insurance chillout, volem a convidar-te a una canya mirant la teva pòlissa, les que ja tens a casa i clar, les que no tens millorar-les i agrupar-les.

Què heu pensat pel dia de la inauguració? Què esteu preparant?

Aquell serà un moment important. El dia cinc de desembre volem que la gent nostra, els nostres clients, ens acompanyi, i desitgem especialment presentar-nos als veïns i explicar-los què fem i què els podem oferir, fent una canya CLAR!!

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: