Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Hermanos Guasch gestionarà la primera base mundial de proves d'embarcacions Beneteau

La principal drassana d'embarcacions recreatives del món tria l'empresa amb seu a l'Hospitalet de l'Infant per gestionar la nova base nàutica

Hermanos Guasch gestionarà durant cinc anys la primera base mundial (Port Ginesta) per a fer proves nàutiques d'embarcacions Beneteau Hermanos Guasch gestionarà durant cinc anys la primera base mundial (Port Ginesta) per a fer proves nàutiques d'embarcacions Beneteau CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dimecres, 14 Novembre 2018 21:47

Hermanos Guasch, el concessionari oficial Beneteau a Barcelona, Tarragona i Castelló, serà l'encarregat de la gestió integral de la primera base internacional per a proves nàutiques d'embarcacions de la drassana Beneteau. Després de la recent inauguració d'aquest espai a Port Ginesta, a escassos minuts de l'Aeroport de Barcelona, Guasch administrarà i mantindrà operativa l'única base permanent per a proves d'embarcacions a tot el món. D'aquesta manera, l'empresa de la Costa Daurada facilitarà que els més de 400 concessionaris oficials de Beneteau del planeta puguin portar a les costes i ciutats catalanes clients que desitgin provar in situ les embarcacions.

Port Ginesta vista aèria

 

Amb aquesta base, situada estratègicament i que compta amb oficines i una flota permanent d'embarcacions que aniran actualitzant-se, Beneteau té per objectiu proporcionar, per primera vegada, un punt de proves internacional de vaixells de vela i de motor al port esportiu amb més capacitat de Catalunya i un dels més destacats d'Espanya, Port Ginesta. Una actuació global que compta amb el suport local del concessionari Hermanos Guasch i de l'esmentat port, i el vistiplau de les administracions catalanes.

Segons paraules del CEO del concessionari amb seu a l'Hospitalet de l'Infant, Rodolf Guasch, "Port Ginesta serà el punt de referència perquè els centenars de distribuïdors Beneteau puguin disposar dels últims models i realitzar proves de navegació en un entorn privilegiat i amb tots els serveis nàutics necessaris". Per la seva banda, Pere Padrosa, director general de Ports de la Generalitat de Catalunya, ha agraït al Grup Beneteau "la seva aposta per instal·lar aquesta base en un port de la costa catalana, per l'efecte dinamitzador que suposarà per al sector i per a l'economia catalana".

acte Port Ginesta

 

Cal destacar que tots els factors comentats han estat claus en la decisió que ha portat a Beneteau instal·lar-se a les nostres costes. Així ho ha explicat el director general de Beneteau, Luca Brancaleon, que ha destacat "la predisposició mostrada per part de tots els actors implicats en el projecte de la nostra primera base mundial".

A la inauguració van assistir-hi, a més dels esmentats, la néta del fundador de Beneteau, Annete Beneteau-Roux, el gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez i el sotsdirector de Territori i Transports, Francesc Macias, entre d'altres

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: