Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cooperativa de l'Aleixar prepara assemblees per nomenar auditor després de la dimissió de l'anterior i aprovar els comptes

La pròxima trobada se centrarà a explicar les darreres novetats després de la detenció i entrada en presó provisional de l'exdirectora

Imatge d'arxiu de la Cooperativa de l'Aleixar Imatge d'arxiu de la Cooperativa de l'Aleixar ARXIU / INFOCAMP
Empreses ACN
Dimecres, 14 Novembre 2018 12:35

La Cooperativa Agrícola de l'Aleixar prepara noves assemblees per nomenar un nou auditor i aprovar els comptes del 2017. L'auditor que havia estat apartat ha dimitit i se'n nomenarà un altre per donar llum verda als comptes de l'any passat, que encara s'estan formulant. Els comptes tiraran endavant en una altra assemblea, prevista per a finals d'any. El consell rector ha aprovat fer una nova assemblea informativa, dimecres vinent, per donar compte de les darreres novetats sobre la situació de la cooperativa, amb un forat econòmic de 4,5 milion d'euros. També s'abordarà la detenció i entrada en presó provisional sota una fiança de 50.000 euros de l'exdirectora de la secció de crèdit.

D'altra banda, es parlarà de les gestions que s'estan fent per recuperar els diners. Del forat de 4,5 milions d'euros, la cooperativa confia a recuperar-ne un milió provinent de 38 préstecs. Segons els serveis jurídics de l'entitat, els creditors estan responent i pagant els deutes. La cooperativa va interposar una demanda contra un empresari que té un préstec d'uns 300.000 euros. Alguns dels préstecs no s'havien arribat a reclamar mai, fins ara.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: